Litho Cykel | 3D designer.


     
Cykel design, cykeldesign, dansk designer  

2010 april.

 • Kunde, som manglede en 3D modellør til, at tegne en ide på en cykel.
 • Projektet er afsluttet efter første fase, grundet manglende finansiering.
 • Jeg tegnede projektet færdig året efter som var det mit eget projekt.

 

Grundet flere år hvor Hr. Litho José Nericcio har forsøgt at snyde og bedrage sig i design og dansebranchen står der en længere beskrivelse om mine og andres oplevelser i samarbejdet med Hr. Litho José Nericcio længere nede siden efter illustrationerne.

     
   

3D Illustrationer af omdesign i 2011.

   

 
 
 
Animation VR, mere info animationer VR .
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
   

Om arbejdet med Litho Nericcio.

   

     
Litho nericcio, litho world, nericcio.co  

Den 13 april 2010 blev jeg ringet op af Hr. Litho Nericcio en venlig engelsktalende mand og sagde, at han havde fået mit navn via nogle ingeniører i Hong Kong.

 • Hvordan Litho havde fået fat i mig via nogle ingeniører i Hong Kong, ved jeg ikke da jeg ikke havde kontakt med nogle derude endnu.

Dog undrede jeg mig over, at Litho talte engelsk til mig da han ringede fra et københavnsk telefon nr. Det viste sig at han var en brasiliansk tøjdesigner som i mange år har boet i Sverige sammen med sin daværende svenske kæreste og deres barn. Nu boede de på Trianglen på Østerbro, da Lithos kæreste var startet på arkitektskolen i København.

Det viste sig dog, at det første indtryk af ham ikke helt passede med hvem han i virkeligheden er. Sæt dig godt til rette og læs historien om en mand som har snydt rigtig mange efter Litho kom til Danmark fra Sverige i april 2010.

Derfor har jeg skrevet denne beskrivelse om Litho Nericcio og rettet i den da historien om Litho stadig er fortsættende.

Menu

   
Første mail fra Litho  
     
   

Flere år efter er Litho stadig aktiv.

   

     
   

Mere end ti år efter i 2020 er Litho aktiv i designbranchen, og derfor er det mig vigtigt at offentliggøre alt om Litho og hans bedrag og snyderier.

Beskrivelsen af oplevelsen med Litho er først beskrevet som nutids blog, over den pågældende periode projektet var aktivt.

Nu er det ti år siden jeg fik opgaven, men Litho er stadig aktiv i, at forsøge at snyde folk da Litho som sagt er en mand som har været vidt omkring i mange slags kreative brancher, ikke kun i designbranchen men også i dansebranchen, og formentlig også i musikbranchen.

Hver gang jeg har overvejet, at droppe beskrivelsen af Litho, er der endnu en ny episode som er dukket op som har gjort, at der stadig ti år efter er folk der kontakter mig med endnu en historie om Litho Nericcio som har snydt dem enten på samme måde eller på nye måder, og vedkommende derfor har brug for at spare med mig og andre der har været involveret i Lithos adfærd.

I november 2020 fik jeg et brev fra Politiet på min eboks om at det danske politi havde efterforske denne beskrivelse. Det har vist sig at Litho ca den 30. april 2020 har meldt mig til politiet, med en argumentation om, at jeg skulle have skrevet usande oplysninger om Litho mm.

Desvære er min beskrivelse ikke usand, men ville ønske jeg aldrig havde behøvet, at beskrive hændelsen offentlig på min webside, ved at Litho som kunde havde opført sig som en normal betalende kunde.

Ydermere er det ikke nogen fornøjelse stadig have beskrivelsen offentlig på min webside. Desvære har det været nødvendigt da Litho ikke blot har manglet, at betale for første fase, men også senere have brugt mine tegninger ved, at have været inde på min webside og stjæle billederne ned på hans computer og bruge dem på hans side indtil jeg opdagede det og gjorde opmærksom på det.

Derfor er beskrivelsen her stadig. dette var blot indledningen nu til til selve historien som går mere end ti år tilbage i detaljer og de efterfølgende år.

     
   

Henvendelsen.

   

     
   

Tilbage i april 2010 kontaktede Litho mig, fordi han havde et koncept på en cykel, som han ville have mig til, at tegne og illustrere.

Vi aftalte, at Litho kunne sende mig en mail og, at han kunne komme forbi til, et møde næste dag. Et møde som skulle have været omkring kl 12, men blev udsat flere gange i løbet af dagen og først blev holdt omkring kl 16 eller senere på dagen. Derfor brugte jeg meget af dagen på at vente på at Litho kom forbi. Forklaringerne var at der var noget i lufthavnen han skulle hente.

Mit første indtryk af Litho var at han lignede lidt en hip-hop gangster fra New York. Men en yderst veltalende flink mand som kom i det tøj han påstod selv, at have designet plus, at han tog skoene af da han kom ind, uden at jeg bad om det. Så et fint indtryk af ham ved første syn. 

Litho fremviste hvad han havde designet af tøj via sin MacBook og fortalte, at han solgte tøj til Sverige, Frankrig (faktisk sagde han Paris), Rusland, Tyskland og snartv til flere sydeuropæiske lande.

Litho valgte til min overraskelse, at vise en hel del af sit privatliv i billeder, bla. at han skulle have et større hus i Stockholm som han påstod at han lejede ud til et større svensk firma. Da Litho var flyttet Danmark var han derfor på udkig efter en større ejerlejlighed i Københavnsområdet.

Dernæst viste Litho billeder afet lille privatfly som han påstod var hans cessnafly holdende i Monaco hvor han også skulle have en større yacht. Billeder af hans båd viste han nogle billeder af en mindre katamaran hvor billedet var taget inden fra en strand og ingen billeder som viste Litho ombord på båden hvor han fx sejlede båden.

Det blev så endnu mere ekstravagant da Litho også fortalte, at hans mor havde et Lear-Jet fly hvilket skule være helt normalt i hans kredse, at have et fly hver i familien. Litho fortalte, at hans mor eksporterede kaffe og chokolade til Sverige.

Da jeg hørte om Lithos rige livsstil tænkte jeg naturligvis, at her var en kunde som jeg virkelig kunne få et større projekt ud af, da Litho påstod at havde pengene til det. Han havde mens han fortalte om sin familie ikke nævnt sin far, og det var fordi Litho's far blev skudt i New York, og derfor kun har haft meget få minder om sin far, da han mistede sin far som fire årig.

Litho nævnte han ville momsregistrere sit firma i Danmark, da han godt kunne lide Danmark og danskerne.

     
   

Projektet med Litho. 

   

     
   

Efter Litho's familiefortællinger fik jeg endelig lov til, at se hvad det var han ville have mig til. Her bemærkede jeg hurtigt, at Litho ikke havde en fortrolighedserklæring og jeg valgte først efter jeg så tegningerne, at nævne det.

Det viste sig at være en cykel, hvor der bla var noget USB forbindelse i.

Jeg blev hurtig klar over, at Litho allerede havde selve ideen og tankerne om formgivningen på cyklen ud fra de sideviewtegninger Litho havde som var meget simple men ikke særlig godt tegnet. Jeg blev derfor enig med Litho om, at det han havde brug for var, at jeg byggede nogle 3D modelleringstegninger til ham.

Jeg viste Litho mit portefølje, hvor han pegede på mine tegninger med de 3D projekter jeg har haft med bådfirma hvor han udtrykte:
”this is exactly what I want”. Den udtalelse passede mig godt, at Litho udtrykte det, på den måde.

Vi blev derfor også enige om, at jeg skulle sende Litho et tilbud over e-mail, hvilket jeg gjorde kort efter han var gået. Hvilket Litho var forståelig over for.

     
   

Opfølgning på mødet med Litho.

   

     
   

I tilbuds e-mailen skrev jeg, at jeg ville dele projektet op i 3 faser, og forklarede hvor lang tid hver fase kunne blive, alt efter hvor mange detaljer Litho som kunde ønskede.

Jeg skrev ydermere, at min daværende timepris var 400 kr. Jeg skrev ikke at det var ex moms og, at jeg ville tillægge moms. Jeg gik ud fra, at Litho kendte til moms regler i Skandinavien da Litho havde oplyst at havde boet i ti år i Sverige.

Da Litho sagde han var et firma behøvede jeg ikke ifølge dansk lov at skrive, at det er uden moms, men at man er klar over som virksomhed at der ville blive tillagt moms på regningen. 

Samtidig sendte jeg en kopimail af mailen han havde sendt til mig, til min familie, for at bevise at han var ganske troværdig da min familie havde givet udtryk for, at de syntes at han lød lidt som en Stein Bagger type.

Jeg fik aldrig svar fra Litho om, at han accepterede min billige danske timepris, han svarede kun mailen ved, at han ville sende flere tegninger udover de tegninger han allerede havde sendt. Jeg mener ikke, at jeg modtog flere illustrationer senere hen af Litho.

 • Ifølge en advokat som jeg har kontaktet på et senere tidspunkt er mail oplysningsmail god nok som en kontrakt da Litho, så mailen og svarede på mailen, formentlig også at have vedhæftet nogle billeder.  kort sagt han så mailen og svarede postivt på mailen.
     
   

Første fase

   

     
 

I de to uger jeg arbejdede på projektet sparede jeg en masse arbejdstimer bla på, at genbruge et bildæk jeg havde 3D modelleret i januar som jeg nu gjorde smallere til brug som et cykeldæk, som man stadig kunne se dækmønsteret i.

Til gengæld skulle jeg bruge meget tid på, at rentegne sideviewtegninger, da Lithos egne ikke kunne bruges som underlag til 3D modellering.

I den periode jeg havde arbejdet på projektet sendte jeg nogle opdaterede billeder til Litho. Billeder som var skærmbilleder fra mit 3D program af hvordan processen gik. Billeder hvor jeg lagde nogle vandmærker over billederne ved at skrive dato på, og de billeder var på ingen måde nogle som kunne bruges officielt.

 • Som jeg har skrevet tidligere, om hvorfor jeg stadig har beskrivelsen på websiden er at Litho senere har brugt disse tegninger som aldrig skulle bruges officielt.

Efter to ugers arbejde sendte jeg første regning af første fase. Det var efter jeg havde skrevet for hver time hvad for ting jeg havde lavet, og at der sammenlagt var brugt 33,5 timer på første fase var altså på ca en uges arbejde. En regning som blev sendt pr e-mail den 2. Maj 2010.

Regningen kom derfor til at lyde på:

  33,5 timer gange 400 kr Kr. 13.400,-
    Moms 25% Kr. 3.350,-
         
    I alt Kr. 16.750,-

Da jeg sendte regningen, håbede jeg, at jeg kunne modbevise den skeptiskhed min familie havde frygtet, ved at Litho naturligvis betalte hurtigst muligt, så jeg kunne komme i gang med næste fase.

   
Mail på første regning, på første fase.  
     
   

De første og sære oplevelser med Litho.

   

     
   

Få dage efter jeg havde sendt regningen havde Litho ikke reageret endnu ved, at betale eller at ringe. Derfor kontaktede jeg Litho for, at spørge om han havde modtaget regningen, hvilket han svarede ja til, men Litho kunne ikke helt forstå hvor prisen var på regningen.

Den 10. Maj 2010 havde Litho lagt op til at han ville invitere mig ud at spise. Samme dag spurgte LItho mig i telefone mig om hvorfor der var moms på regningen, fordi det plejede Litho aldrig at betale, når Litho handlede med russiske og franske firmaer.

Litho ville derfor have mig til, at undersøge om Litho behøvede, at betale moms. Vi kom aldrig ud at spise den dag i øvrigt.

Jeg kontaktede SKAT for, at høre om SKAT havde en engelsk version af skatte og momsreglerne, når man som udlænding gerne ville lade sig momsregistrere i Danmark. Det havde SKAT naturligvis som en var en længere PDF fil som forklarede meget pædagogisk hvordan momsreglerne var sat sammen. Jeg fortalte SKAT hvorfor jeg spurgte om reglerne og manden jeg talte med kom til at grine over, at Litho ikke ville betale moms, og jokkede om hvordan i alverden Litho kunne overleve i Danmark når Litho ikke ville betale moms og skat.

Linket til pdf filen valgte jeg, at sende til Litho, men den mail har Litho aldrig svaret på heller. Litho kunne godt have sagt tak for, at jeg havde undersøgt reglerne for ham gratis.

     
   

Lithos mange mystiske familiemedlemmer og rådgivere. 


     
   

Få dage efter ringede Litho og sagde, at hans investorer havde besluttet, at investorerne var rystede over min pris og, at de kun ville betale mig op til 20.000 KR mere. Jeg fandt aldrig ud af om det var før eller efter moms. Jeg vidste blot, at det svarede til ikke særlig mange flere timer på projektet.

Næste fase kom jeg aldrig i gang med, da jeg aldrig blev betalt for den første fase.

     
   

Den første utålmodighed. 

   

     
Litho Nericcio. cykeldesign  

Da jeg endnu ikke havde modtaget penge fra Litho eller, at han havde ringet og beklaget, at han ikke havde betalt endnu. Valgte jeg mandag den 31 maj 2010 og sende Litho en mail om, at nu måtte han gerne snart betale. Jeg skrev at jeg forventede, at blive betalt inden fredag den 4 juni 2010. Hvis han ikke havde betalt inden den dag ville jeg loade mine tegninger ud på nettet og skrive, at det var mit eget fritidsprojekt.

Litho valgte frækt nok først, at skrive til mig den 4. juni 2010 hvor han skrev, at han ikke fandt sig i, at han blev truet og at han var i Abu Dhabi og hvis jeg loadede tegningerne på nettet ville han bestemt ikke betale mig. Hvilket han skrev med kapitalbogstaver.

Jeg havde ikke regnet med, at han ville blive glad for, at jeg havde sendt ham en advarsel/rykker. Jeg valgte at svare Litho, at hvis han kunne give mig en dato hvor han ville betale, kunne jeg sagtens vente, bare han kunne nævne en sidste dato og, at den helst skulle være senest den 30. juni 2010, grundet halvårs momsopgørelse bl.a. Den mail svarede Litho heller aldrig på.

Derefter sendte jeg en mail til min familie om, at de havde ret i at jeg var stødt ind i Stein Baggers brasilianske fætter.

     
Mail fra Litho om at han er i Dubai, men det var han ikke, han i DK.    
     
   

En anden betalingsløsning.

   

     
 

Den 10. juni 2010 valgte jeg at sende en mail en gang til Litho, som handlede om, at han sagtens kunne undgå, at betale moms, hvis han havde et firma registeret udenfor EU fx i Brasilien og, at han betalte via en bank i Brasilien.

Dog skrev jeg, at hvis han ønskede det på den måde ville jeg tilføje noget ekstra gebyrbeløb på regningen nævnte ikke hvor meget det kunne være. Med hensyn til det ekstra gebyr har jeg jokket til nogle i mit netværk, at jeg kunne tillægge fx 25% oven i beløbet.

Denne mail svarede Litho heller aldrig svaret på, derfor valgte jeg den 16. juni 2010 at ringe til Litho. Her havde jeg en 8 min lang snak med Litho hvor han kom med den ene undskyldning efter den anden ca 10 undskyldninger.

Litho sagde bla at han stadig var i Abu Dhabi, og han ikke havde modtaget nogle mails i nogle dage da hans webhotel var nede som han fortalte var One.com. Jeg har selv haft websider via One.com og nogle gange kunne One.com’s webserver kunne være nede i nogle få timer få gange, men ikke i flere uger, som Litho fortalte mig på en god forbindelse via hans mobil påstående at han var i mellemøsten.

Samtalen har jeg optaget, og kan sende den pr mail. Jeg har i stedet for at have samtalen liggende på min webside valgt, at beskrive hvad Litho siger i samtalen:

Bla sagde Litho, at han var rig og hans mor også var rig så derfor vidste han hvad han talte om og, ja han sagde ligefrem han vidste alt og, at jeg ikke skulle belære ham hvordan systemet virkede osv.

Derudover var der nu også hans financial adviser som havde fortalt Litho, at min regning var meget høj og at hans financial adviser var meget rystet hvorefter Litho selv blev rystet.

Derfor valgte jeg at spørge Litho hvilket land hans financial adviser var fra, hvilket Litho ikke syntes var særlig vigtigt, men fik vidst fremstammet, at de var svenske, boende uden for EU.

Derudover skulle jeg også have en ekstra information fra Litho om, at hans bror var advokat og han vidste også hvordan man førte forretning for igen han var jo fra en rig familie.

Yderligere fortalte jeg Litho i snakken med ham, at jeg havde talt med en del personer om hans argumentation om ikke, at betale moms. Lithos svar var, at det jo kun var københavnere jeg havde talt med og, at det ikke var folk uden for Danmark jeg havde talt med og derfor vidste de jo heller ikke noget om reglerne indenfor EU og omverdenen fortalte Litho videre. Lithos forklaring grinede jeg lidt af, men svarede ikke på hans argument, men lod ham tale videre.

 • Jeg kan kan tilføje, at jeg i mellemtiden mens jeg havde ventet på, at Litho skulle betale, har haft mange opringninger til forbindelser i udlandet, og bla fortalt historien om Litho. Samtlige i mit netværk har været enige med mig om momsreglerne herom, herunder også svenskere der har prøvet, at handle uden for Sverige. Derudover har jeg talt med en kontakt fra det sydlige USA som oprindelig er fra Honduras som fortalte, at en del brasilianere kan opføre sig på den måde som Litho.

I samtalen fortalte Litho, at han også at de svenske momsregler er meget bedre i forhold til de danske. En eller anden argumentation om, at små svenske firmaer ikke behøver at betale moms. Her svarede jeg kort, at det nok var firmaer som ikke havde momsregisteret sig.

 • Det skal bemærkes, at vi begge er på dansk jord og at Litho fra starten af har udtrykt, at han ville lade sig momsregistrere i Denmark. Derfor er det ret dumt og fjollet, at brokke sig over, at danske regler er besværlige i forhold til en mulig svensk regel som måske slet ikke findes, eller blot er sort arbejde ved, at undgå moms osv. Ifølge CVR registret har Litho først momsregisteret sig i juli 2013. 

Et af de sidste undskyldninger i telefonsamtalen argumenterede Litho, at han kendte godt til EU reglerne da han bestemt mente, at han var født før Danmark blev medlem af EU.

 • Senere har jeg fundet ud af at Litho er 3 år ældre end jeg så han er ca fra 1974. Danmark blev medlem af EF/EU i starten af 1973.

Den ovennævnte samtale fortalte jeg til min forældre som ikke troede på, at Litho kunne have sagt så mærkelige ting på så kort tid. Min forældre svarede det nok bare var mig som ikke var god nok til, at føre forretning og, at min forældre nu igen skulle hjælpe med, at rode mig ud igen på ret føre. Kort sagt de troede ikke på historien.

Derfor fik min forældre mulighed for, at høre samtalen. Min forældre undskyldte mig pænt efter de have hørt samtalen og indrømmede, at de ikke havde forestillet sig, en så tosset samtale kunne lade sig gøre fra en kundes side. Plus min forældre syntes, at jeg var meget tålmodig og venlig i samtalen.

Jeg er over årene blevet ret forståelig for min forældres reaktion da det ofte er sådan, at folk reagere, ved at man ikke tror, at Litho har formået, at sige sådanne ting på så kort tid og hans opførelse generelt.

   
 
   
Billeder jeg lagde ud på facebook, efter at have ventet i lang tid på Lithos betaling.  
     
   

Sommeren kom og gik.

   

     
   

I løbet af juni 2010 forhørte jeg mig hos RKI, om jeg kunne melde Litho til RKI registeret. Jeg fravalgte dog ideen da jeg via råd fra flere advokater, plus at det ville koste over 500 kr. at melde en kunde til RKI.

Den 30 juni 2010 om aftenen var jeg på mit tidligere bi-job i SuperBest hvor der skulle optælles vare grundet halvårsregnskab. Midt i optællingen mødte jeg Litho som var ude og handle ind. Jeg hilste på Litho og spurgte om han havde haft en god tur til Abu Dhabi, hvori han svarede tak, at det havde han og, at han næste dag igen skulle på en forretningsrejse igen oig derfor havde Litho ret travlt. Hvorfor Litho så købte flere mælk, er mig en gåde, når han skulle af sted igen næste dag. 

Det interessante var, at de to morgener om ugen jeg arbejdede i SuperBest havde jeg fortalt mine kollegaer om Litho og hans besynderlige undskyldninger.

Da jeg endelig snakkede med Litho på optællingsaftenen i SuperBest, fortalte en kollega mig, at han havde set Litho hver dag i butikken den seneste måned, i samme periode hvor Litho har fortalt mig, at han var på forretningsrejse i Abu Dhabi. Jeg kan undre mig over hvorfor Litho i det hele taget handlede i supermaked på Østerfælled Torv. Da det er det supermarked som lå tættest på hvor jeg boede den gang jeg boede i København på Østerbro, og at han samtidig bildte mig ind, at han var i udlandet.

Jeg fik blot en bekræftelse på, at Litho havde løjet ved, at mine kollegaer havde set ham i butikken, da jeg selv mente, at jeg har set ham nogle de morgener jeg arbejdede i butikken. Jeg havde nok tænkt lidt, at det nok var en anden sort mand i hiphop tøj.

Min kollega som fortalte mig, at han havde lagt mærke til Litho Nericcio hver dag, var fordi Litho var iført en unik påklædning plus de mange bling bling smykker han bar plus hans flotte stylede skæg.

Det værste var, da jeg talte med Litho i SuperBest var, at jeg fortalte ham, at jeg var bekymret for, at han endnu ikke havde betalt mig. Det mente Litho ikke jeg skulle være, som han sagde det lidt på en reggae holdning "Dont worry be happy" måden.

Det næste Litho sagde, var at han mente, at jeg havde sendt en mail om, at jeg ville komme op med en ny pris til ham, hvilket ikke er tilfældet, men, at jeg har skrevet til ham om, at han burde fortælle mig hvad han ville betale, hvilket han aldrig har svaret på, sikkert fordi han har været nede i SuperBest og handle en masse mælk.

     
   

Danseinstruktør i dansk danseskole mens Litho var i Mellemøsten.


     
   

Få dage før jeg mødte Litho i SuperBest ringede jeg til danseinstituttet Love2dance i Lyngby hvor jeg talte med ejer Fritz Wehner, fordi jeg jeg via Love2dance's webside kunne se, at Litho arbejdede som danseinstruktør, hvor Litho blev præsenteret på websiden ved navn og nationalitet, som gjorde det nemt for mig at google mig til deres webside.

Jeg ringede og spurgte om der stadig var undervisning med den brasilianske danser, hvilket der blev svaret ja til og, at det var den sidste undervisning den kommende onsdag. Samtidig med, at Litho påstod, at han var i mellemøsten kunne han åbenbart stadig undervise i dans i Lyngby hver onsdag.

Jeg overvejede, at møde op til danseundervisningen for at overraske Litho, men undlod at gøre det.

     
   

Advokater.

   

     
   

Den 7. juli 2010 valgte jeg at oversætte min daværende beskrivelse om litho til engelsk, og valgte samtidig da jeg havde forhørt mig hos en advokat som opfordrede mig til, at loade tegningerne på nettet.

Advokaten sagde ydermere, at det kunne blive svært, at føre en sag mod Litho, da han muligvis havde sit firma registreret i udlandet og jeg kunne derfor være nødsaget af, at skulle have en engelsk advokat som var dyrere end danske.

Jeg valgte derfor, at sende en mail til Litho hvor jeg vedhæftede en kladde af det jeg ville skrive på engelsk om hele forløbet. Jeg skrev til Litho om, at jeg ikke gad, at have mere med ham, at gøre og opfordrede Litho til, at betale hurtigst muligt. Ellers ville jeg loade beskrivelsen af hele episoden på min webside.

Jeg skrev ydermere, at jeg havde været yderst tålmodig med Litho, men at nu var det nok. Jeg skrev videre at hvis Litho ville i kontakt med mig skulle han maile mig og ikke ringe. Mailen svarede Litho aldrig på. I stedet valgte Litho at ringe to gange, hvor jeg ikke gad at tage telefonen.

 • Hvad angår den engelske beskrivelse med Litho har jeg i flere år ikke haft den på min webside, da jeg på den danske version har ændret og tilføjet med tid, og derfor ikke haft tid til at beskrive den på engelsk indtil januar 2020.
     
   

Trusler fra Litho og politiet involveret.


     
nericcio motor, nericcio automotive, José Nericcio  

Den 17. juli 2010 valgte jeg at ringe til Litho for, at fortælle ham, at jeg dels ikke ønskede opkald fra ham, her fik vi os en meget ubehagelig samtale som endte med, at han truede mig.

Samtalen optog jeg heldigvis via min skype. Mest interessant er, at Litho nævner to/tre gange, at vi ikke har en kontrakt og det virker tydeligt, at det er noget han har spekuleret kraftigt i.

Samtalen kan høres, blot kontakt mig herom.

For at opsummere samtalen, tog Litho telefonen mens han var i et selskab da der er folk i baggrunden (måske var han i SuperBest), derfor kan man høre mennesker i baggrunden hvilket kan undre mig, at han overhovedet hæver sin stemme plus han truer over telefonen.

Samtalen starter med, at Litho undrede sig over, at jeg først en uge efter han har forsøgt, at ringe to gange til mig, at jeg nu så sent ringede til ham. Litho sagde videre, at han vil ringe tilbage. Jeg opfordre Litho til i stedet, at sende mig en mail, men Litho ville i stedet ringe til mig med det samme, det svarede jeg ham ikke på. Derfor nåede Litho, at sige sin mening om mit seneste forsøg på, at få ham til at betale ved, at have oversat beskrivelsen til engelsk.

Litho sagde at jeg ikke måtte bruge hans navn på nettet, plus han til min overraskelse fortalte, at hans mor havde set kladden og hun var sur over, at jeg havde skrevet om ham.

Jeg forsøgte at spørge Litho om hvad hans mor havde sagt efter hun havde læst om hvor besværlig hendes søn havde været mod en dansker som har forsøgt, at forholde sig til de danske regler. Spørgsmålet vedr. hvad Lithos mor har sagt om beskrivelsen forsøger jeg på et tidspunkt at spørge om, men får ikke et rigtig svar herom.

Litho påstod over for mig at hans mor var vred over beskrivelsen, at hun vil bruge alle sine advokater mod mig, med en argumentation, at det skulle skade hendes firma. Jeg spurgte om hun havde læst min beskrivelse, her svarede Litho at vi ikke havde nogen kontrakt hvilket han nævnte to gange efter hinanden.

 • Senere viser det sig via advokat rådgivning, at min tilbudsmail var nok til, at det var en kontrakt vedr. betaling, fordi Litho svarer på mailen ved at have vedhæftet billeder og derved havde set mailen og dens tilbud og ikke forsøgt at forhandle om prisen.

Allerede her kan man høre et suk fra min side, at jeg er ved at blive træt af Litho. I mit suk spørger jeg hvad hans mors firma hedder.

 • Hvis Lithos mors firma er så stort som Litho har påstået er det så et Forbes listet rigt firma da Litho hentyd, at hans mors firma var et verdenskendt firma, hvorfor kunne jeg intet finde om dette firma på nettet Det er dog ikke et spørgsmål jeg får spurgt om, men er et jeg tænkt over sidenhen.

I stedet for at svare helt konkret på hvad Lithos mors firma hed plus en webadresse på firmaet, svarede Litho med f... ordet om, at det kunne jeg da ikke få. Lithos svar bliver jeg ret overrasket over og jeg får sagt et spørgende "NO?" herefter svare han også "no". 

Jeg forsøgte da at bruge RKI truslen og fik det sagt nervøst og lidt mumlende og fik RKI til at lyde ret domt på engelsk. Da jeg får forklaret RKI ideologien, at hvis man ikke betaler kan man blive listet i 8 år. Her svarede Litho, at han var ret ligeglad med det, og svarede at jeg kunne gøre hvad jeg ville, men han vil ikke alligevel betale når jeg ikke vil være venlig og følge det som Litho ville.

Hertil forsøger jeg, at forklare Litho at jeg indtil nu havde ventet 2,5 måned på, at få pengene fra ham på første fase og jeg spørger ham hvor lang tid jeg mere skulle vente, hvor min stemme lyder endnu mere træt. Til det spørgsmål vælger Litho igen at svare, at vi ikke havde nogen kontrakt, samtidig med, at jeg forsøgte at afbryde ham, hvor han fortsatte med, at sige hvis jeg valgte den vej, kunne jeg tale med Lithos advokat. Jeg svarede at jeg intet havde imod at tale med Lithos advokat som sikkert var hans bror, og jeg i øvrigt heller intet havde imod at tale med hans mor. Jeg begyndte selv her selv, at være provokerende og ret ligeglad med hvad vi talte om, at jeg også var ligeglad med om, at hans mor var rig jeg vil bare gerne have mine penge.

I samtalen fortsatte min ligegladhed ved, at bruge et råd fra en bekendt som foreslog mig, at sige, at jeg havde fundet nogle andre som ville fortsætte projektet med mig og, at de oven i købet gerne ville betale mig, hvilket der er lidt om som kan ses inde på min facebook profil via en løs snak over en status jeg har skrevet om projektet dengang. Jeg får her igen en overraskende reaktionen fra Lithos side, dels fordi Litho nu faktisk blev nød til, at tænke sig lidt om før han fremsagde sin trussel.

Selve truslen er som sådan ret besynderlig, men Litho startede med, at sige, at han håbede jeg kunne sove godt om natten hvilket han siger to gange efter hinanden. Allerede her kan jeg høre det er en trussel og jeg takkede for truslen.

Det viste sig dog, at det er det Litho sagde bagefter, som er noget i retning af, at hvis Litho i den kommende tid mødte mig på gaden ville jeg fortryde, at jeg var dansk.

Jeg svarede ham kort og kontant at det er godt han sagde det, da jeg netop havde optaget hele samtalen (Senere hen har jeg taget denne trussel meget afslappet da måden Litho siger truslen på er lettere komisk).

Litho svarede at han var ret ligeglad med, at jeg havde optaget samtalen, og heraf svarede Litho. at han selv havde optaget samtalen, derfor har jeg undladt at tilbyde Litho, at sende filen med optagelsen på.

Da jeg i samtalen var træt af Litho, foreslog jeg at jeg gerne ville tale med hans mor, da Litho hele tiden nævnte sin mor og derved kunne snakke med med hende. Det mente Litho ikke var nødvendigt, derfor ville Litho gerne istedet tale med min mor. Da jeg ikke mente, at have omtalt min familie over for Litho under projektet kunne jeg ikke helt se hvorfor Litho skulle tale med mine forældre, men jeg var tæt på at give Litho min forældres nr. Samtalen ender med at vi diskutere om hvem der skal tale med vis mødre osv. Inden Litho når at afbryde telefonen får han vidst også sagt ordet bitch, men jeg er ikke helt sikker på hvad han sagde før ordet. 

Jeg valgte efter samtalen at skrive en mail til Litho om, at man i Danmark ikke må true folk på livet, jeg skrev ydermere, at jeg ville melde ham til politiet.

Jeg fik råd fra politiet at jeg kunne komme ud til dem på Bellahøj station om mandagen da der i weekenden ville være travlt. Jeg var i tvivl mandag morgen, om jeg ville tage ud til Politiet fordi jeg havde hørt samtalen et par gange over weekenden og fandt Lithos trussel mere og mere komisk.

På Bellahøjstation blev der skrevet en politirapport. Dog mente politiet ikke at de kunne gøre så meget andet, da de også mente lidt at jeg også provokerede Litho i samtalen.

Lithos onde tvillingebror

Da jeg kom hjem fra politiet havde Litho svaret mailen jeg skrev efter hans trussel om lørdagen. Mailen indeholdt intet svar på, at Litho var ked af situationen eller om han var gået over stregen.

I stedet skrev Litho at han intet kendte til mig, og at han undrede sig over de mange mails jeg har sendt til ham de sidste to måneder. Litho skrev ligefrem at han var den forkerte modtager og alle de e-mails fra mig, som måtte være til en anden modtager.

Jeg kunne ikke holde mig fra at svare mailen, jeg skrev bla. at det kunne være at det var hans onde tvillingebror som havde foregivet sig for, at være sin succesfulde innovative bror, og derved brugt sin succesfulde broderens navn. Jeg beklagede hans tvillingebror havde brugt sin brors navn, da det var et ret godt projekt jeg havde fået, men at det ikke blev til noget da jeg aldrig blev betalt for 1. fase.

   
Mail hvor Litho mener, at jeg har sendt forkert til en anden person.  
     
     
   

Forhandlingsforsikringsselskab. 


     
   

Sidst i juli 2010, fik jeg arrangeret en aftale med et forsikringsselskab som skulle forsøge at forhandle med Litho. I starten af september 2010 valgte selskabet, at opgive at forhandle med Litho siden de ikke kunne finde ud af hvor LItho boede og hvilket land han var i osv. 

Derfor måtte jeg nok sande på daværnde tidspunkt at jeg ikke ville få mine penge. Derfor valgte jeg efter flere gode råd fra venner og bekendte heriblandt en advokat, at jeg loadede tegningerne på nettet, og bruge tegningerne til mit portefølje.

Et år efter tegnede jeg projektet færdig på to dage og ændrede nogle detaljer som var mere den stil jeg kunne lide ved cyklen. Bla droppede jeg tanken om, at der skulle være USB forbindelse på styret.

Jeg skrev tydeligt på billederne, at de var mine heriblandt mit logo i højre hjørne. Grundet min kunnen inden for googleling har jeg sørget for, at hvis man søger på Litho José Nericcio at mine advarselsbilleder og websider kommer øverst i søgningen. Heraf har jeg fået en del henvendelser over tid fra folk som også er blevet snydt og bedraget af Litho.

     
   

Hvad har jeg lært.

   

     
   

Hvad jeg lært af det her, en hel del vil jeg sige, bla at skrive en standardkontrakt man kan give en mulig kunde om, at man følger dansk lov om moms bla, og om rettigheder osv. Eller at undesøge en potentiel kunde bedre inden start.

Over tid har jeg fundet ud af Litho slet ikke er uddannet designer, men han er formodet danser, og på daværende tidspunkt han var kunde hos mig underviste Litho José i dans på et større danseinstitut Lyngby. Hvor i starten viste sig at lederen af danseinstituttet mente, at på det givende tidspunkt da jeg henvendte mig, at det det er helt i orden, at Litho ikke vil betalte mig som jeg opfattede vores mail snakke.

Senere er jeg kommet på facebook med Fritz Wehner som er leder fra Love2dance hvor jeg få dage efter kom ind i en gruppe på facebook oprettet af netop Fritz af danseinstituttet. En gruppe som advare andre om Lithos snyderi med folk. 

Hvorfor det tog længere tid for Love2dance, at have problemer med Litho kan der være mange årsager til, bla var Litho ansat på danseskolen og blev dermed betalt som lønmodtager, hvorimod for mit vedkommende var det Litho som ansatte mig til en opgave og var besværlig allerede to uger efter jeg havde mødt ham, da der var tegn på at han ikke ville betale mig.

For danseskolen skulle der gå en længere tid før de opdagede Lithos adfærd.

Herigennem har jeg også senere fået bekræftet at i den periode hvor Litho bildte mig ind, at han var i mellemøsten, at han hele tiden havde været i Danmark. Ydermere har jeg via danseinstituttet fået at vide, at han nogle gange måske bruger flere forskellige navne, grundet argumentationen om at hans far engang blev skudt. Bla i 2020 benyttede sig af Navnet Enzo påstående at det var hans bror.

Jeg kan derfor kun være taknemlig for, at Litho brugte det samme navn til mig som han bruge til Love2dance i Lyngby, for ellers kunne det have været svært, at finde frem til danseskolen og få et netværk der kom i samme vanskeligheder som jeg ang. Litho. Derudover kunne danseskolen blot have nævnt, at de havde en brasiliansk danser uden, at have nævnt Lithos navn, men gudskelov valgte de at brande Litho via deres side.

Jeg har ydermere fundet ud af at Lithos mor slet ikke er rig, men at hun måske arbejder som udstationeret på Brasiliens konsulat i Monaco eller dernede omkring. Vedr. Lithos mor fik jeg at vide via en danser som havde kontaktet mig fordi hun havde googlet sig til denne beskrivelse.

Jeg har også fundet ud af at Litho har måske været backup danser for bla Will Smith. Plus at der i nogle svenske medier som også skriver at Litho har lavet noget for Madonna. Måske har Litho slet ikke backupdanset for Will Smith, men at Litho mente, at han blot lignede en der stod i baggrunden, fordi det ligner meget godt Litho der står i den mørke baggrund hvor der står en sort mand og danser.

Januar 2011 har jeg fundet ud af at Litho slet ikke var gift og ikke havde et barn, det kunne jeg se via en webside hvor han søgte bolig og her skrev, at han var single uden børn, hvilket han skrev på dansk.

Litho er senere kommet i et forhold med en smykkedesigner som han skulle have et barn med.

Vedr. Lithos snyderi viste det sig, at litho i en længere periode har undladt at betale husleje til udlejer som udlejede sin lejlighed til ham, og at han havde skiftet låsen ud i lejligheden. Efter adskillige forsøg på at få Litho ud, flyttede han ud et år efter, men den dag han flyttede ud, blev der brugt mange ressourcer på, at han skulle ud såsom politi, låsesmed mm.

Tre gange har jeg fået henvendelser fra kvinder som har været kæreste med Litho i samme periode han påstod at han var gift, hvor han har lånt penge af kvinderne og aldrig fået pengene tilbage som er ca mellem 50 /80 tusinde kr. Ydermere har jeg fået, at vide fra et af de kvinder som henvendte sig til mig, at Litho på sin Facebook skulle havde advaret andre om mig, om at jeg var en stor svindler og psykopat.

Inden for den tid jeg begyndte at google og undersøge Litho har jeg også et par gange besøgt Lithos Facebookprofil og andre platforme han var på i den periode hvor jeg forsøgte at få penge fra Litho. Da jeg mødte Litho fortalte han om sin rige livsstil, hvor han påstod at han havde et fly og en  Yacht. De samme billeder lå også på hans facebookprofil, som var åbne billeder som alle kunne se.

At påstå fra Lithos side, at han ejede en yacht tog jeg med et gran salt da jeg så de billeder han viste af en mindre katamaran liggende ved en strand. Jeg er fra en sejlerfamilie og har sejlet i større både, så kender godt til det maritime miljø.

På billederne hvor Litho stod ved siden af et lille privat fly, havde Litho også billeder af hele flyet og derved også med flyets registrerings nr. Da jeg som barn har været så heldig at flyve i et privatfly. Samt senere forsøgt at tage svæveflyver certifikat, ved jeg at man kan google flys kropsnumre og finde historiker på flyene med bla hvem der er ejer og hvem som har været ejer af et fly. Derfor googlede jeg mig til flyets nr som Litho påstod var hans fly. Det viste sig at dette fly var et fly der var et showfly som var udstillet på flyshows forskellige steder rundt om i verden hvor flyet fløj sammen med et andet showfly. Ejeren var ikke Litho. Piloten til flyet var en hvid mand hvilket man kunne se på billederne.

Derfor kunne jeg konkludere at Litho havde været til et flyshow, og stået ved siden af en lille flyver. Det viste sig også at flyet ikke var et Cessnafly som Litho havde fortalt da jeg mødte ham. At Litho på nogle af hans Facebookbilleder sad i et Learjetfly var også ved samme flyshow. Det kunne man se da han havde samme tøj på. Det er naturligvis en ting jeg kommenterede offentligt på Lithos Facebookprofil og kort efter blev jeg blokeret.

 • Det skulle ikke undre mig at LItho stadig har disse billeder liggende på hans facebookprofil.

Konklusionen er at Litho er sikkert god til, at fortælle falske historier om sig og pynte med fine billeder på SoMe platforme. Men hans viden inden for at blive googlet og vide hvad man kan google sig til oplysninger påå folk er han stort set uvidende på. Igen hvis han skulle have udført sig forklaring om at have et fly kunne han jo have sørget for at kropsnummeret ikke kunne blive set. Flyspotter websider kan fortælle meget om flynumre.


     
   

Inkasso.

   

     
   

Jeg valgte et år efter i maj 2011, at sende en rykker og true med inkasso. Første rykker sendte jeg anbefalet, hvor Litho skulle hente brevet på posthuset det viste sig, at han afviste, at modtage brevet, og jeg fik brevet retur.

Det underlige i det hele var, at brevet aldrig kom ud på nogen rute, da jeg afleverede brevet på samme posthus som Litho modtog det på.

Eneste tur brevet fik var, da det kom retur til mig.

     
     
Skærmbillede af anbefaldet brev jeg sendte fra Østerbro Posthus, som eneste tur det ud på var da det kom retur til mig.
     
     
info@nericcio.com, litho nericcio  

Da jeg havde sendt en kopi af første brev på mail, vidste jeg at Litho havde modtaget en kopi af brevet.

Ved anden rykker medsendte jeg første rykker med i brevet. Brevet sendte jeg som alm post. Det reagerede Litho heller ikke ved, senere blev 3. rykker også sendt uden, at der blev reageret ved det.

Derfor blev en inkassoadvokat kontaktet, hvori advokaten forgæves forsøgte at komme i kontakt med Litho. I et svar fra advokaten i en mail fik advokaten sagt en meget passende sætning om Litho.

 • Mailcitat fra inkassoadvokaten:
  “Det lyder som om, det kan blive svært at inddrive beløbet hos ham. Han lyder som en professionel fantast.” 

Litho har efter han arbejdede på Love2dance i Lyngby senere arbejdet i FitnessDK på Østerbro, hvor han underviste i dans, hvilket jeg fandt ud af da jeg en dag var over, at træne fordi jeg i en længere periode i 2011 benyttede mig af en idrætsfysioterapeut som er tilknyttet Fitnesscentret.

Ved træningen genkendte jeg Litho, men troede ikke på det var ham. Jeg spurgte da min fysioterapeut om hun havde hørt om Litho arbejdede der, hvor hun fik beskrivelsen om Litho. Min fysioterapeut blev først rystet over, at læse beskrivelsen og videresendte beskrivelsen til ejerne af FitnessDk. Det viste sig at FitnessDK var ved, at fyre Litho da han igen var ved, at snyde nogle medarbejdere. Jeg kunne i nogle dage se i mine webstatistikker, at der var en del besøg på websiden fra FitnessDk’s server.

Rygtet har været i løbet af 2011 at Litho arbejdede i en periode på Oure Højskole. Om han formåede ikke at snyde nogle ved jeg ikke. 

Litho har også haft noget med en nordsjællandsk basketballklub at gøre. Basketballkluben har jeg kontaktet, men basketballklubben ville ikke have noget med mig at gøre.

     
   

Tak til juridiske rådgivere.

   

     
   

I den periode hvor jeg benyttede mig af advokater og andre juridiske forbindelser, er der ingen af dem jeg betalte, dels har det været korte telefonsamtaler og nogle ville kun have penge hvis de faktisk fik fat og noget ud af Litho.

Derfor vil jeg naturligvis sende en venlig tanke og takke for de råd jeg nu undervejs fik.

     
   

Situation i 2014

   

     
   

I nogle år hvor jeg ikke havde bemærket Litho og var egentlig ved, at glemme ham, da det ikke havde været så tit, at nogle havde kontaktet mig vedr. Litho. Sikkert grundet, at jeg havde nedtonet historien om ham på min webside.

I januar 2014 så jeg til min overraskelse på Lithos nyoprettede webside nericcio.com var kommet op at stå. Her bemærkede jeg at Litho havde været fræk, at loade cykelprojektet på hans side. Det var tydeligt at se, at han havde været inde på min webside og stjæle mit opdateret design jeg designede om i 2011.

Litho havde sågar været smart, at klippe mit logo ud af billederne eller at male mit logo over i photoshop. Det er bestemt ikke i orden da Litho ikke havde betalt for første fase og har intet med mit ændrede koncept fra 2011 at gøre.

Samtidig var der procesbillederne jeg havde sendt ham mens jeg arbejdedede på projektet, hvor jeg havde sat vandmærker over, hvori nogle af procesbillederne var delt op fordi jeg dengang havde sat nogle billeder sammen i en fil med et vandmærke af dato over, som nu var splittet op og man kunne se det på vandmærkedatoerne hvilke billeder der oprindelig hang sammen fra dengang jeg arbejdede på projektet.

     
Nericcio snyder, Litho Nericio
 
Lithos webside hvor han havde været inde på min webside og tage de billeder jeg havde lagt ud. Dernæst brugte Litho også de processbilleder jeg havde sendt til ham mens jeg arbejdede på første fase, herunder billeder som var sat samme med vandmærke over, som Litho havde splittet op. Det er ikke svært at finde ud af hvilke billeder som var sat sammen oprindeligt og som Litho dengang havde klippet over. Hvorfor Litho bruger sin egen sideview tegning kan jeg undre mig over da den ikke er særlig køn.
     
     
   

Jeg valgte at kontakte webdesigneren som havde lavet websiden til Litho, og webdesignere var rystet over, at høre historien og ville straks slette de omtalte billeder fra Lithos webside.

Webdesigneren blev betalt for hans arbejde for Litho.

     
   

Lithos sociale medier

   

     
 

Samtidig med at jeg så Lithos nye webside kiggede jeg også hans SoMe sider igennem. Her fandt jeg en del billeder som igen viste cykelkonceptet hvor han havde været inde på min webside og tage billederne fra.

Oven i købet havde han et billede på en af hans SoMe sider, et billede om at han var kunstner og man også skulle betale kunstnere.

Da jeg begyndte at gøre opmærksom på dette offentligt på hans SoMe sider blev Litho's SoMe platforme hurtigt gjort til lukkede profiler eller så blev de slettet.

Litho påstod i en mail til mig, at han aldrig have brugt mine illustrationer, også selv om jeg fortalte ham, at jeg havde skærmbilleder af Lithos sider.

     
En af mange små billeder Litho havde lagt ud på en af hans SoME profiler.    
     
     
nericcio automobilli
 
Eksempel fra Lithos mange SoMe sider hvor han havde mine illustrationer på. Før jeg opdagede billedene var det offentlig, men blev hurtigt som en lukket gruppe, siden er nogle af hans SoMe profiler lukket helt ned.
     
     
 

Litho havde registeret sin momsregistrering via en smykkedesigner ved navn Christina Nicole Dyhrberg, som ikke vil oplyse om Lithos telefon nr. Jeg har forsøgt at kontakte LItho dengang kæreste nu hustru, via sms, hvilket har gjort, at hun er blevet nervøs eller undrende over, at jeg sendte hende en sms. Som gjorde at Litho ringede til min mobiltelefon den 25. januar 2014 om morgenen fra et hemmeligt nr. Formentlig over sin skype.

Desværre en samtale jeg ikke kunne optage da jeg ikke ved hvordan man optager på min mobil. En meget underlig samtale hvor Litho startede med at sige, at jeg havde to minutter til, at forklare hvorfor jeg forsøgte, at kontakte ham.

En samtale hvor Litho udtrykte, at jeg kunne bruge alle de advokater jeg ville osv. Kort sagt Litho var ligeglad. Litho påstod bla at det var mig som der var den psykopatiske påvirkede osv. 

Jeg skrev til Litho, at da han nu brugte mine ting uden tilladelse fra mig, og at han nu i fire år havde brugt min tid udregnede jeg regning til ham at regningen nu lå på over en million kr uden moms.

Min mail til Litho var lang, men kan afsendes, hvis man har lyst til at læse den.

Andre som også ville have kontakt med Litho grundet hans snyderier, forsøgte også, at kontakte Christina omkring samme tidspunkt, og blev ligeså blokeret af Christina.

Samme dag den 25. januar 2014, talte jeg med en på min facebook som fortalte at han også tidligere var kontaktet af Litho hvor han blev fundet via designskolen, og at Litho gerne ville have ham til, at designe en motorcykel.

Projektet blev aldrig til noget da vedkommende begyndte, at spørge Litho om tekniske ting som Litho aldrig fandt ud af. Vedkommende syntes det var lidt mærkeligt og havde derfor mistanke om svindel. 

   
 
     
Endnu et eksempel på Lithos mange SoMe profiler hvor jeg offentlige kommenterede hans billeder som var mine illustratione rjeg lavede i 2011, og som sagt havde intet med ham at gøre.    
     
   

At advare om Litho Nericcio.

   

     
litho nericcio, litho snyder,  

Derfor er der kun en ting at gøre vedr. Litho, hvilket er at advare andre om Litho, da Litho stadig forsøger, at snyde designere rundt om i landet eller i det meste af verden.

Derfor har jeg valgt, at publicere hele beskrivelsen på min webside hvor jeg har mit eget design på, da det mig meget vigtigt at gøre opmærksom at Litho intet har med mit omdesign at gøre fra 2011, plus at Litho ingen rettigheder har til at vise mine illustrationer overhovedet da han aldrig har betalt. 

Generelt har Litho kontaktet mange designere jeg kender, og samtlige har udtrykt undren over Lithos opførelse. 

En designer ude fra Asien kontaktede mig på et tidspunkt grundet, at vedkommende var blevet kontaktet af Litho om at designe en bil, med en forklaring om at Litho havde mistet nogle tegninger til et koncept og skulle have en til at lave nogle nye tegninger til ham. Det viste sig at Litho dengang havde kopieret et koncept af et bilkoncept fra en større bilproducent og ville da have en anden til at tegne videre på konceptet i Lithos stil.

Derfor har jeg flere gange tænkt på om Litho har fået cykelideen fra en der forevejen har lavet sådan et koncept.

     
Fra en af Lithos mange Facebookopdateringer, da det var en mere åben profil. Opdateringen kan sikkert stadig findes inde på hans profil.    
     
     
   

I 2018 fik jeg stadig henvendelser.


     
   

I slutningen af 2018 blev jeg igen kontaktet af en vedr. Litho om, at nu ville Litho starte en danseskole op i Sverige, men at vedkommende efter, at have startet nogle ting op vedr. danseskolen intet senere havde hørt fra Litho.

Det er hørt at i Sverige har samtlige danseskoler sørget for, at advare om Litho. Om det er rigtig eller ej ved jeg ikke, men her 8 år efter så er der imponerende stadig gang i Hr. Litho José Nericcio, og det er imponerende hvad folk kan fortælle om Litho.

     
   

2019 og der er stadig gang i Litho.


     
   

I februar 2019 kom der nye medlemmer i Facebookgruppen om Litho og vores advarsler om Litho.

Nu havde han startet en danseskole oppe et sted i Sverige langt ude på landet og forsøgte her, at snyde en masse håbefulde dansere.

   

2020, 10 år efter og historien fortsætter.


     
   

2020 De fleste vil sikkert huske året som Coronanedluknings år, men bestemt også et aktiv år for Litho vil jeg vurdere.

Jeg skrev tilbage i april at det så ud til at april var en måned hvor Litho var aktiv, og det har han da bestemt også været ti år efter han henvendte sig til mig. Bla en politianmeldelse på mig den 30 april, som jeg først i november bliver gjort opmærksom på. I 2020 er der også kommet en hel det nye medlemmer i facebookgruppen om ham. Hele 15 er blevet medlem af gruppen i 2020 så det var næsten fordobling af medlemmer.

     
     
   

Lithos mange websider.

   

     
nericcio auto, litho nericcio  

Via de som havde meldt sig ind i facebookgruppen om Litho kom det frem hvor aktiv Litho stadig er med forskellige projekter.

Lithos websider er følgende nogle aktive andre stoppet når han blev afsløret. Nogle af siderne som blev oplyst, kendte jeg allerede til, plus der var nogle sider jeg også kendte til som jeg har tilføjet her.

 

Lithos officielle websider

 • nericcio.com - Lithos første officielle webside, den har i en længere priode været inaktiv, men ser ud til igen at være aktiv. Det var den webside hvor jeg fandt ud af at han havde brugt mine tegninger.
 • Voonberg.com - I 2020 startede Litho og hans hustru Christina Nicole Dyhrberg dette koncept op som er med en masse mystiske små firmaer.
 • www.dujour.se - Aktiv side om booking af dansere og modeller.
 • www.dance-center-studio.com - Dance school in Skövde - Sverige, er nok blevet stoppet, da folk fandt ud af at der var noget galt.
 • nericcioapparel.com - Lithos mulige tøjdesign.
 • nericcioelectronics.com - Lithos mulige elektronikside, hvor produkterne ligner noget han har taget fra fx Apple og sat sit eget logo på. Siden er nu lukket ned.
 • nericcioautomobili.com - Tidligere webside hvor Litho forsøgte sig med transportdesign, men det er tvivlsomt om det var hans eget design, bla stod der på siden, at hovedkontoret var i New York. det skal doig nævnes at Litho nu har startet sin bildesignside op på hans hoveddomæne

 

Diverse Facebookprofiler

 • www.facebook.com/litho.nericci - Lithos private facebookprofil og stadig aktiv. Officielt har Litho blokeret mig via denne profil, men jeg kan følge offentligt i hans profil kun via en ekstraprofil jeg har. Det ser dog ud til at Litho ikke har en facebook mere.
 • Nericcio CoLtd - Endnu en facebookprofil drevet af Litho.
 • Nericcio World - profil der ser ud til ikke at være aktiv
 • DjBlanco Litho - en facebookprofil hvor Litho viste sin DJ kunden, offentlig har profilen ikke været aktiv i lang tid.

 

Diverse Linkedinprofiler

 

Twitterprofiler

 • @LithoNericcio - Profil som Litho først havde som åben tweets, men nu er lukket efter jeg afslørede ham i at bruge mine illustrationer tilbage i 2014. Jeg har via min twitterprofil forsøgt, at anmode at følge Litho, det har jeg ikke fået mulighed for endnu. Derfor antager jeg at enten er hans twitterprofil inaktiv eller så forsøger Litho, at skjule noget via sin twitterprofil.
 • @RealLitho - Inaktiv aldrig brugt, jeg er den eneste som følger denne profil.

 

Andre sociale profiler

 

Websider hvor Litho omtales

 

Imponerede som Litho har oprettet websider og får af postivt omtale i meget af det, men der er også en grund til, at nogle af siderne er nedlagt.

   

Lithos mange facebookprofiler plus gruppen der advare om Litho og hvor vi deler erfaringer, kan også findes ved en søgning på Litho over facebook.
Oversigten er søgt over min ekstra facebookprofil.

 
     
     
     
     

Menu guide


Kundeoversigt | Oversigt af kunder.
Portefølje | Konsulentprojekter • Egne koncepter • Skoleprojekter.
Presse | Artikler • Pressemeddelelser • Nyhedsmails.
Om Roug design | Ydelser • Kontrakt • Priser • Profil • jobansøgere • Drømmehold • Nyhedsmails • Blog.
Kontakt | Send en e-mail via en formmail • Socialemedier • Andre websider.
Oversigt | Oversigt og indholdsfortegnelse af websiden.


Roug design / Lars Roug • Langebjergvej 558 • 3050 Humlebæk • Telefon 36 96 45 58 • Skype larsroug
Linkedin | Coroflot | Facebook | Instagram | Twitter | Youtube | Mewe | My.flightradar24